skip to Main Content

Zeilen rondom Lefkas

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die al zeilend een “ander Lefkas” leren kennen. De supermoderne jachthaven in de stad Lefkada maakte de weg vrij voor meer bezoekers, aangezien de jachthaven de mogelijkheid heeft om 620 vaartuigen te laten aanmeren. Het gevolg is dat er steeds meer mensen komen zeilen en genieten van de natuur rondom Lefkas.

Het eiland Lefkada heeft vele verrassingen in petto voor moderne avonturiers, met zijn indrukwekkende baaien, zijn pittoreske vissersdorpen en zijn hagelwitte stranden, die vaak onbereikbaar zijn over het land.

De Pringkiponisia, tegenover Nydri, met in het midden het eiland Skorpios van Aristoteles Onassis, imponeren de zeilers met hun uniek natuurschoon, terwijl even verderop het eiland Meganisi ligt, met zijn ontelbare haventjes in de kleine, kunstige fjorden.

Zelf een zeiljacht huren voor 1 of meerdere dagen met of zonder schipper is ook mogelijk. Iets meer naar het zuiden liggen de eilandjes Kalamos en Kastos, met hun fantastische verlaten stranden en zeegrotten.
Het westen van Lefkada biedt indrukwekkende beelden en sensaties. Grote maar ook kleine zandstranden van maar enkele meters lang, omringd door pijnbomen met verrassende schakeringen.

Zelf zeilen rondom Lefkas

Vanuit Villa Sophia is het mogelijk om een dag een zeilboot te huren en zelf de wateren rondom Lefkas te ontdekken. Daarnaast is het mogelijk om een verblijf te combineren met een paar dagen zeilen. Voor meer informatie over deze combinatiedeal van een Luxueus villaverblijf en het zeilen, eventueel met een flottielje of catamaran, neem dan contact met ons op info@villa-griekenland.nl of kijk op de pagina: Flottielje Zeilen Lefkas

Zeilen - Lefkas - Griekenland
Zeilen in Lefkas - Griekenland
Back To Top