skip to Main Content

Huur Villa Sophia: een luxe vakantievilla met privé zwembad in Lefkas – Griekenland

Villa Sophia is een luxe villa op het eiland Lefkas – Griekenland en is te huur. Daarnaast beschikt het vakantiehuis over een privé zwembad met zee-zicht! Bij het comfort en kwaliteit van Villa Sophia mag je verwachten dat dit aan de eisen voldoet van grote privacy. Bij de binnenkomst op het terrein en het wandelen over de oprit is het even speuren tussen de olijfbomen en andere aanplant. Net voor het bereiken van het huis gaat rechts een indrukwekkende natuurstenen trap naar het lager gelegen terras en als een magneet wordt de aandacht getrokken door de hemelsblauwe kleur van het zwembad.

Het zal veelal de centrale plek zijn, waar de warme dagen worden doorgebracht. Het zwembad heeft een ovaalachtige vorm, ligt verzonken in het natuurstenen terras en is van het type ‘infinity’. Vanuit diverse posities lijkt het of het water van het zwembad overloopt in het zeewater. De oppervlakte is ca. 35 m2 en de diepte varieert van 1.20m tot 1.90m. Omdat de warme zon en het gebruik van zonnebrandproducten constant een aanval doen op de kwaliteit van het water, is een intensieve behandeling noodzakelijk. Een betrouwbare technische uitrusting, het veelvuldig filtreren en een 3 daagse reiniging en controle zijn de waarborgen voor een kiemvrij zwembad.

Rondom het zwembad zijn donkerblauwe ligbedden uitgestrekt, voorzien van matrassen en luxe badlakens. Het geeft een ongelooflijk gelukzalig gevoel als je vanaf dit ligbed aan de rand van het zwembad een stilte ervaart met een blik naar de zee en de eilanden temidden van olijfbomen en weelderige aanplant. Zon is hier vanzelfsprekend en is gratis, over schaduw moet je nadenken en vraagt om voorzieningen. Vanaf het begin van de bouw is moeite gedaan om enkele bestaande olijfbomen te sparen om daarna een plaats te krijgen op het terras.

Fraaie grillige natuurlijke parasols, waarbij enkel olijfbomen met elkaar vergroeid lijken en een fraaie schaduwboog vormen waaronder diverse ligbedden kunnen worden geplaatst. Een andere solitaire olijfboom is eveneens ommetseld met een rond natuurstenen muurtje waarop je je blikken weer kan laten afglijden naar de omgeving die je steeds maar wil aanraken.

Tevens is het fantastisch om een tafeltje en stoel onder een van de olijfbomen te zetten in dit dromerige decor om een goed boek te lezen of zoals enkele gasten opmerken inspiratie te krijgen om een boek of verhaal te schrijven. Tot hoe laat blijft dit zwembad open. Als het donker wordt ontbranden er automatische 10-tallen lichtpunten op het hele terrein, evenals bij en in het zwembad.

De steriliteit van het zwembad, vooral bij zulke hoge temperaturen en gebruik van zonneproducten moet te allen tijde gewaarborgd zijn. Het Duitse stel Marino en Beate zorgt ervoor dat het zwembad 2x per week wordt schoongemaakt. Meestal zijn zij vroeg en doen hun werk buiten uw waarneming.

Interesse om Villa Sophia te huren, neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk de beschikbaarheid.

Back To Top