skip to Main Content

Duiken op Lefkas

De betoverende onderwaterwereld van Lefkada bezorgt de liefhebbers van het duiken onvergetelijke ervaringen en onuitwisbare herinneringen.

Er zijn op Lefkada georganiseerde duikcentra, die gevestigd zijn in Nikiana, Vasiliki en Nydri en die ook duikuitstapjes organiseren. De duikcentra bieden de duikers alle mogelijkheden onder begeleiding van gediplomeerde duikers: kennismakingsduikles, discover scuba, lessen in eerste hulp en allerlei soorten duiklessen, zoals diepzeeduiken (-30 m), duiken tegen een muur, enz. Behalve deze activiteiten organiseren ze ook verscheidene evenementen zoals het schoonmaken van stranden en van de zee, het exploreren van de plaatselijke flora en fauna, enz.

Voor het gemak van hun klanten, hebben deze duikcentra een aparte ruimte waar diegenen die hun eigen uitrusting mee hebben gebracht, hun spullen kunnen uitwassen en achterlaten voor en na elke duikles, om onnodig transport en slijtage te voorkomen.

Wie voor een eerste keer de magie van de onderwaterwereld wilt ontdekken, zonder verplicht te zijn om de volledige opleiding te volgen, kan een programma volgen waarbij men theorieles volgt, duikt in een zwembad en tot slot in de zee.

Tijdens dit programma leren de cursisten heel belangrijke vaardigheden en krijgen ze nuttige informatie over de flora en fauna van de Middellandse Zee en meer in het bijzonder van Lefkada.

Duikcentra (Informatie)

  • LEFKAS DIVING CENTER

Tel/Fax: 26450 72105

Tel     :   6977 576555

e-mail      :  ch.chalikias@lefkasdivingcenter.gr

Website : www.lefkasdivingcenter.gr 

  •  NAUTILUS DIVING CLUB

Tel     : 6936 181775

e-mail     : info@underwater.gr

Website : www.underwater.gr

Duiken

Duiken - Lefkas - Griekenland
Back To Top