skip to Main Content

Paardrijden op het Griekse eiland Lefkas

In de vlakte van Vasiliki maar ook in de olijfgaard van de stad Lefkada zijn er paardrijscholen die onvergetelijke tochten organiseren.

Ideale paardrijdroutes zijn die van de vlakte van Vasiliki en Agios Petros naar Ai Giannis Rodakis, het meer van Marantochori, de buurt van Roupakia enz. Maar ook de fantastische paden boven de kerk van Agios Ioannis Antzousis in de omgeving van Ai Giannis, vlakbij de stad Lefkada.

Aramis Farm, Iets buiten de stad Lefkada, in het dorp Apolpena, ligt op een oppervlakte van 10 hectare, een zeer goed georganiseerde paardenboerderij, waar de liefhebbers van Natural Horse Riding paardrijlessen kunnen krijgen en tegelijkertijd kunnen genieten van de bergen en de zee, in het gezelschap van de paarden. De paardrijlessen op de boerderij, die over 5 paarden van Griekse herkomst beschikt (Aravani), duren ongeveer 45 minuten en omvatten theorie en verschillende oefeningen in een omheinde ruimte met een oppervlakte van 1000 m2. De volledige uitrusting is voorhanden. Een basisvoorwaarde is de deelname aan de voorbereiding van het paard, zodat ook een beginneling vertrouwd kan raken met het paard. Elke tocht (kleine of grote tochten het hele jaar door) duurt ongeveer 3 ā 4 uur, al naargelang van de geprogrammeerde route.

Informatie:

  • Apolpena, Lefkada (3 km van de stad).
    Tel.: 6938 816164
  • “NIKOS” Farm, Drakodaeidis Nikolaos,
    Agios Petros of Lefkada
    Tel: 6947 951356
    Email: info@sdtech.gr

Paardrijden Lefkas

Paardrijden - Lefkas - Griekenland (1)
Paardrijden-op-Lefkas-Griekenland
Back To Top