skip to Main Content

Prachtige wandelingen op Lefkas

Het berglandschap van Lefkada, vol ravijnen, kloven, bronnen, een rijke vegetatie, zeldzame bloemen en schilderachtige wandelpaden, is ideaal voor wandeltochten en excursies in de natuur.

De wandelpaden in het Skarosgebergte, met het mooie Eikenbos, de Melissakloof in Sfakiotes, de kloof in Dimosari, de watervallen van Nydri, te midden van een fris, groen landschap en het bos Dafni in Syvros zullen een onvergetelijke indruk nalaten bij hen die de moeite doen om het eiland al wandelend te verkennen.

Dicht bij de stad Lefkada zijn mooie wandelroutes, o.a. de ronde van de lagune in het noordelijke deel van de stad Lefkada, de olijfgaard van de stad, Fryni en Apolpena, tot aan het Faneromeniklooster.

Lefkada is een van de zeven Ionische eilanden, gelegen aan de westkust van Griekenland. Deze wandelgids nodigt uit om het eiland te voet te verkennen en te genieten van de prachtige natuur, het bergachtige binnenland, overweldigende vergezichten en schilderachtige dorpen en kloosters. In het boekje zijn 30 wandelingen opgenomen: 26 rondwandelingen en 4 wandelingen van dorp naar dorp. Er is ook een wandeling op het eiland Meganissi beschreven. De wandelingen zijn zeer uitvoerig beschreven en het boekje bevat kaarten, foto¢s en GPS-coördinaten. Tevens zijn de lengte, de hoogteverschillen en de zwaarte van de wandelingen aangegeven.

Wandelen Lefkas

Lefkas ten voeten uit

Wandelen Lefkas - Griekenland
Back To Top