skip to Main Content

Villa Sophia, voor een onvergetelijke vakantie op Lefkas – Griekenland

Villa Sophia is gelegen in Sivota, op het eiland Lefkas in Griekenland. De villa is gebouwd in de stijl en kleur van het eiland Lefkas en verheft zich statig vanaf de heuvels met een breedbeeld panorama over de zee en overige eilanden. Grote buitenterrassen met een eigen privé zwembad en voldoende zitgelegenheden geven het geheel een allure voor een perfecte vakantie in Griekenland.

Wanneer u de villa binnen stapt, ervaart u een gezellig ingerichte woonkamer met open haard en dubbele deuren naar een grote schaduwrijke veranda met uitzicht over zee. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. 

De villa is volwaardig geschikt voor 8 personen, en twee kinderbedjes daarbij eventueel mogelijk.
Er zijn 4 grote 2-persoons slaapkamers met elk een eigen badkamer. De bedden zijn van het type 1-persoons boxspring die onderling gekoppeld zijn, maar losgekoppeld kunnen worden. Iedere slaapkamer heeft direct toegang tot een privé veranda en biedt een wijds uitzicht over zee. Alle kamers zijn voorzien van een eigen airconditioning en alle ramen en deuren hebben geventileerde insectvrije blinden en horren.

 

Persoonlijke host op locatie

De Grieks-Engelstalige host Petros en zijn vrouw Dina zijn al vele jaren de plaatselijk steun en toeverlaat van Villa Sophia. Zij ontvangen de gasten, zoveel mogelijk op het tijdstip van aankomst of komen een dag na aankomst langs om u welkom te heten.
Wanneer de host niet aanwezig is bij aankomst, ligt er een sleutel voor u klaar bij de voordeur. 
De code van het sleutelkastje krijgt u toegestuurd via de verhuurder.
De host Petros is standby en zorgt voor de noodzakelijke service en informatie over het huis en het eiland. De huurder kan de host telefonisch benaderen bij storingen, vragen etc. Een plezierige geruststelling.

Tijdens uw verblijft, wordt het zwembad onderhouden en regelmatig gecontroleerd door Mario en Beate. Schoon linen wordt twee keer per week gebracht, meestal vroeg in de ochtend.

Wanneer u graag meer informatie wilt over een vakantie in Villa Sophia neem dan gerust contact met ons op.

Adembenemed uitzicht

Ligging Villa Sophia

Back To Top