skip to Main Content

Villa Sophia, voor een onvergetelijke vakantie op Lefkas – Griekenland

Vakantievilla Sophia is gelegen op het eiland Lefkas in Griekenland en is gebouwd in de stijl en kleur van het eiland Lefkas en verheft zich statig vanaf de heuvels met een breedbeeld panorama over de zee en overige eilanden. Grote buitenterrassen met een eigen privé zwembad geven het geheel een allure voor een perfecte vakantie in Griekenland.

Villa Sophia heeft een gezellig ingerichte woonkamer met open haard en dubbele deuren naar een grote schaduwrijke veranda. De keuken is compleet ingericht en voldoet aan alle moderne eisen om de echte kok op zijn gemak te stellen. Het huis is volwaardig geschikt voor 8 personen, ook 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen zijn aanwezig.

Er zijn 4 grote 2-persoons slaapkamers met elk een eigen badkamer. De bedden zijn van het type 1-persoons boxspring die onderling gekoppeld kunnen worden. Iedere slaapkamer heeft direct toegang tot een privé veranda en biedt een wijds uitzicht over zee. Alle kamers zijn voorzien van een eigen airconditioning en alle ramen en deuren hebben geventileerde insectvrije blinden en horren.

Villa Sophia is omgeven door ongeveer 350 m2 terrassen met eigen prive zwembad en 2 indrukwekkende trappartijen, alsmede bloemenperken. De terrassen zijn volledig betegeld en bieden continue uitzicht op zee. 

Een lange inrit van ongeveer 50m staat borg voor een vrije ligging. Mede door een ommuurde erfafscheiding, alsmede een hoge ligging is er geen inkijk van naburige villa’s en biedt het vakantiehuis maximale privacy. De terreingrootte is bijna 5000m2. Temidden van de oorspronkelijke Griekse natuur krijgen rust en romantiek de betekenis, zoals alleen in dromen nog voorkomt. Enkele solitaire olijfbomen vormen op het terras een natuurlijk beschutting tegen de zon

De frontgevel van 23 m, 5 grote veranda’s, 2 verdiepingen, de automatische buitenverlichting, de terrassen met verlicht zwembad en zilverkleurig oplichtende olijfbomen bieden een unieke sfeer, die past bij de een onvergetelijke vakantie op het Griekse eiland Lefkas.

Andere voorzieningen bestaan uit een open haard, een kluis, wasmachine, strijkgerei, barbecue, TV en audio. Belangrijk is de aanwezigheid van een normaal werkende riolering, zoals we gewend zijn.

Persoonlijke host op locatie

Een Grieks-Engelstalige host is standby en zorgt voor de noodzakelijke service en informatie over het huis en eiland. Tijdens het inchecken wordt alle wenselijke uitleg gegeven over bijvoorbeeld een doktor of ziekenhuis, een pomp of elektra dat weigert, wat zijn de goede restaurants enz. Een plezierige geruststelling.

Voor een huurauto, een vlucht en bijvoorbeeld een zeilboot kan worden gezorgd. Het zwembad wordt continu gefilterd, regelmatig gecontroleerd en gereinigd. Schoonmaak en linnenreiniging wordt een keer per week verzorgd. Extra handdoeken zijn beschikbaar.

Wanneer u meer informatie wilt over een vakantie in Villa Sophia neem dan gerust contact met ons op.

Ligging Villa Sophia

Reviews Villa Sophia

reviews
Back To Top