skip to Main Content

Villa Sophia, voor een onvergetelijke vakantie op Lefkas – Griekenland

Vakantievilla Sophia is gelegen op het eiland Lefkas in Griekenland en is gebouwd in de stijl en kleur van het eiland Lefkas en verheft zich statig vanaf de heuvels met een breedbeeld panorama over de zee en overige eilanden. Grote buitenterrassen met een eigen privé zwembad geven het geheel een allure voor een perfecte vakantie in Griekenland.

Villa Sophia heeft een gezellig ingerichte woonkamer met open haard en dubbele deuren naar een grote schaduwrijke veranda. De keuken is compleet ingericht.

Het huis is volwaardig geschikt voor 8 personen, ook 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen zijn aanwezig.

Er zijn 4 grote 2-persoons slaapkamers met elk een eigen badkamer. De bedden zijn van het type 1-persoons boxspring die onderling gekoppeld kunnen worden. Iedere slaapkamer heeft direct toegang tot een privé veranda en biedt een wijds uitzicht over zee. Alle kamers zijn voorzien van een eigen airconditioning en alle ramen en deuren hebben geventileerde insectvrije blinden en horren.

 

Persoonlijke host op locatie

De Grieks-Engelstalige host Petros en zijn vrouw Dina zijn al vele jaren de plaatselijk steun en toeverlaat van Villa Sophia. Zij ontvangen de gasten, zoveel mogelijk op het tijdstip van aankomst en als het mis gaat, komen ze een dag later terug. 

De hoste probeert aanwezig te zijn als u aankomt maar is dit niet het geval dan is er een sleutelkluis bij de voordeur. De code hiervoor krijgt u toegestuurd via de verhuurder.
De host Petros is standby en zorgt voor de noodzakelijke service en informatie over het huis en het eiland. De huurder kan de host telefonisch benaderen bij storingen, vragen etc. Een plezierige geruststelling.

 Wanneer u meer informatie wilt over een vakantie in Villa Sophia neem dan gerust contact met ons op.

Ligging Villa Sophia

Reviews Villa Sophia

reviews
Back To Top