skip to Main Content

Klik hier en boek nu!

Huur nu uw eigen luxe villa in Griekenland

Je hoeft niet perse een Griekenland liefhebber te zijn om eens te ervaren wat het is om als bijvoorbeeld, Willem Alexander en Maxima, Sean Connery en Armani te genieten van een luxe villa met privé zwembad en uitzicht op zee. De ruimte, de rust, de luxe en privacy zorgen voor een onvergetelijke vakantiebeleving. De allure van Villa Sophia en de schoonheid van het prachtige eiland Lefkas met de mooiste Blue Flag stranden van Griekenland garanderen een fantastische vakantie, waar altijd te vroeg een einde aan komt.

Zie onderstaand voor de actuele tarieven voor deze villa met 4 grote slaapkamers, 4 complete badkamers en geschikt voor 8 tot 10 personen.

Tarieven Villa Sophia

  1 week Per nacht (1w) 2 weken Per nacht (2w)
Mei + Okt € 2.100 € 300 € 3.920 € 280
Juni + Sept € 2.695 € 385 € 5.110 € 365
Juli + Aug € 3.279 € 471 € 6.314 € 451

Bij meer dan 2 weken huren geven wij korting. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Als Villa Sophia wordt gehuurd, ontvangt u een overeenkomst met het verzoek 50% van de huursom als voorschot te betalen. U ontvangt alvast voor uw vakantiedossier enkele documenten met nuttige informatie. Het restant huurbedrag dient uiterlijk 2 weken voor aankomst op onze rekening te zijn bijgeschreven. U krijgt dan per omgaande de code van de WIFI, alsmede de code van het sleutelkluisje.

Beschikbaarheidskalender Villa Sophia

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
28
- Gereserveerd
28
- In optie

Is de gewenste data nog beschikbaar? Neem direct contact met ons op. 

Persoonlijke Host

De Griekse host Petros en zijn vrouw zijn al vele jaren de plaatselijk steun en toeverlaat van Villa Sophia. Zij ontvangen de gasten, zoveel mogelijk op het tijdstip van aankomst en als het mis gaat, komen ze een dag later terug. Zij geven uitleg over het huis en de apparatuur, doen de wekelijkse grote schoonmaak en een kleine op woensdag, zorgen voor de wasserij en de terrassen en tuintjes enz. In geval van nood weten zij de weg om problemen op te lossen. Een niet te onderschatten comfortabel en veilig gevoel.

Alle prijzen zijn inclusief:

  • Volledige wekelijkse schoonmaak
  • Midweek check tbv terrassen, tuin, zwembad
  • Gebruik van water en elektra
  • Gebruik van airconditioning
  • Voldoende bed- en badlinnen
  • Gebruik van eigen wasmachine en strijkgerei
  • Gebruik van privé zwembad
  • 2 kinderbedjes (indien nodig)
  • 2 verplaatsbare degelijke bedden
  • Gratis WIFI (code)
Back To Top